Klik hier als u uw OPLC lidmaatschap wilt opzeggen of wijzigen

Optiek Pijnacker heeft voor U het Goed, Beter, Best OPLC ontwikkeld. Met dit unieke systeem draagt u het hele jaar door op de voordeligste manier uw lenzen tegen een scherp maandtarief. Voor elk paar ogen is er een paar geschikte contactlenzen. Tijdens de aanpassing van uw contactlenzen kunt u uit verschillende kwaliteiten kiezen. De lenskeuze wordt afgestemd op Uw ogen. Optiek Pijnacker beschikt over het volledige bereik contactlenzen. Alle lenzen zijn verkrijgbaar in het OPLC. Wij kunnen u de beste oogzorg garanderen. U kunt 6 dagen in de week bij een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten een afspraak maken voor een contactlenscontrole, een herbeoordeling of een nieuwe aanpassing. Als uw sterkte of lenstype veranderd passen wij dit eenvoudig aan. De contactlensspecialisten van Optiek Pijnacker kunnen u exact uitleggen wat voor uw lenzen het lidmaatschapsbedrag is. Dit uiteraard altijd in de meest complete samenstelling; contactlenzen, volledige oogzorg en benodigde contactlens vloeistoffen.

Maak een afspraak met ons op 015-369 3467 of stuur een bericht.

Pakketkeuze
Optiek Pijnacker heeft binnen het OPLC voor ieder oog een mogelijkheid. Afhankelijk van het budget wordt een pakket gekozen. Per kwaliteitskeuze zijn er verschillende pakketten. Elk met zijn eigen specifieke mogelijkheden. Het OPLC begint altijd met het basis bedrag van €20,-. U krijgt voor dit bedrag elk half jaar nieuwe contactlenzen, contactlensvloeistof en de nodige oogzorg

Het totaal OPLC bedrag wordt door Optiek Pijnacker elke maand rond de 28e automatisch van uw rekening afgeschreven. Neem contact met ons op voor het maken van een beoordeling/informatie afspraak om gelijk te beginnen met de Optiek Pijnacker Lens Club.

Voordelen
U draagt uw lenzen bij ons bijna altijd in het OPLC. Om u als vaste klant van Optiek Pijnacker een blijkt van waardering te geven hebben we een speciaal kortings systeem voor het OPLC gemaakt. Deze kortingen zijn standaard voor de OPLC klanten en voor hun partner en familie. Optiek Pijnacker blijft altijd bezig de producten voor u zo voordelig mogelijk te houden.

 

Korting Product Waarde
15% Brillen, ook voor partner
15% Zonnebrillen, ook voor partner
10% Brillen, familie van OPLC gebruiker
10% Zonnebrillen, familie van OPLC gebruiker
100% Contactlenscontrole (2 per jaar) € 55,-
100% Oogdrukmeting € 10,-
100% Pachi meting € 10,-
100% Fundus fotos (2 per jaar) € 70,-
100% Algemene oogzorg € 15,-