Klik hier als u uw OPBC lidmaatschap wilt opzeggen of wijzigen

Het uitzoeken van een nieuwe bril is als een feestje. Het kiezen van een nieuwe look, de mooie glimmende monturen, altijd een leuk moment. Optiek Pijnacker heeft brillen kopen nog leuker gemaakt. Als u lid wordt van onze brillenclub betaalt u een vast bedrag per maand. Als lid betaalt u niet de normale prijzen maar clubleden prijzen en die zijn heel veel voordeliger. Daarom is het als lid veel makkelijker om ieder jaar een nieuwe bril te kopen. Of een extra zonnebril, computerbril of gewoon ook die andere leuke bril als u niet kan kiezen.De regels zijn heel simpel, u wordt lid van de club en kiest het soort lidmaatschap dat het beste bij u past. De opzegtermijn van het lidmaatschap is 36 maanden na uw laatste aanschaf. Dit houdt in dat als u een bril in januari koopt, in maart de 2e en in juli de 3e en u wilt uw lidmaatschap opzeggen is uw opzegtermijn 36 maanden met ingang van juli. Hoeveel brillen u daarvoor via de Club heeft gekocht maakt niet uit.De voordelen:

  • 65% korting op de correctiemonturen*
  • 65% korting op de brillenglazen*
  • 25% korting op zonnebrilmonturen
  • Gratis oogmetingen
  • Gratis oogdrukmetingen
  • 1 keer per jaar gratis netvliesfoto’s

Gemiddeld ontvangt u 65% korting op de normale prijzen van correctiemonturen en glazen. Op sommige glazen zelfs nog veel meer. Op zonnebrillen die u op sterkte wil laten maken krijgt u 25% korting op de montuurprijs en de reguliere kortingen op de brillenglazen.

In de winkel liggen lijsten waar alle mogelijkheden opstaan. Vraag de medewerkers voor een uitleg.

Optiek Pijnacker verkoopt glazen van Essilor. Omdat wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten. Essilor is de fabrikant van Varilux glazen. Ook de nieuwste en meest kostbare types Varilux glazen kunt u gewoon voor clubprijzen bij ons aanschaffen.

Het lidmaatschapsgeld betaald u automatisch via een maandelijkse incasso. De Clubprijzen voor het montuur en de glazen betaald u aan de kassa met pin of kontant.

Wilt u weten wat uw nieuwe bril zou kosten in via de Optiek Pijnacker Brillen Club? Vraag het onze medewerkers in de winkel of stuur een bericht.

Er zijn 4 lidmaatschappen. Enkelvoudig basis en luxe en Multifocaal basis en luxe. Het verschil tussen basis lidmaatschap en luxe lidmaatschap is dat bij basis lidmaatschap u montuurkeuzes mag maken tot € 175,- als u een duurder montuur wenst kan dat met een luxe lidmaatschap. Bij de basis lidmaatschappen kunt u kiezen uit twee types enkelvoudige glazen en twee types multifocale glazen. Alle andere type glazen kunt u kiezen met een luxe lidmaatschap.

  • Enkelvoudig basis € 10,00 per maand
  • Enkelvoudig luxe € 15,00 per maand
  • Multifocaal basis € 17,50 per maand
  • Multifocaal luxe € 27,50 per maand

Klik hier voor de voorwaarden.